L’Escola Municipal de Música el Gavià de l'Escala ha programat la quarta edició de la Setmana Cultural, que enguany es durà a terme els dies 26, 27 i 28  de febrer i estarà dedicada a la festa de la sal. Una setmana que té per objectiu que famílies, alumnes i professors comparteixin la seva passió per la música i els instruments.

L’Escola Municipal de Música el Gavià de l'Escala celebra al llarg d'aquesta setmana la quarta edició de la Setmana Cultural, dedicada enguany a la festa de la sal. S'han programat diversos talleres on hi participen tots els alumnes i professores del centre.

Les activitats començaven ahir a la tarda amb la proposta 'Música, Sal i Famílies' adreçat als alumnes més petits de l'escola. Les activitats continuen avui dijous 27 amb 'Tradició i Fun-Fàrria' i 'Creativa Cateura' unes propostes per alumnes de preliminar I i II, joves i adults. Les activitats clouran el divendres amb els alumnes més grans i les propostes 'Tradició i Fun-Fàrria' i 'Del clàssic al Modermjazz'. Precisament dijous i divendres els alumnes del centre, ballaran les danses tradicionals de la festa de la sal com són per exemple El ball del drac o el ball de nyacres. Després de realitzar els tallers pertinents i autoconstruir-se els accessoris per lluir durant el ball.

Unes activitats de les quals gaudeixen tots els alumnes de l'escola i també els familiars.

L'Escola aprofita la setmana cultural per fer jornada de portes obertes, una oportunitat per conèixer el centre i decidir-se per participar en algunes de les disciplines musicals.