La tercera edició del curs de francès gratuït que ofereix Idfo amb el suport de l'Ajuntament de l'Escala supera el mes de formació. Unes classes ben rebudes i dividides en dos nivells, per alumnes de nivell bàsic i també per avançats.

Aconseguir un nivell elemental de comprensió oral i escrita que permeti  als alumnes intercanvis comunicatius simples i controlats és l'objectiu principal dels cursos de francès que imparteix el centre de formació Idfo a l'Escala, amb el suport de l'Ajuntament. Un curs que enguany arriba a la tercera edició i que resulta imprescindible en un poble de costa i turisme com l'Escala. 

Aquest programa formatiu proporcionarà als alumnes la formació i l'aprenentatge en llengua francesa necessària perquè puguin presentar-se a les proves d'acreditació oficial, a l'Escala s'imparteixen dos nivells. Els dilluns i els dimecres el grup A1A, un nivell elemental i els dimarts i els dijous el grup A1B, on els alumnes ja tenen uns coneixements previs de l'idioma.  Són cursos subvencionats i ben acollits. 

Actualment els grups estan tancats per política d'empresa, perquè ja s'ha superat el 25% del curs, a banda de comptar amb suficients participants. De totes maneres els interessats poden posar-se amb contacte amb Idfo per participar de noves edicions.

Per inscripcions o informació cal trucar al 972 485637 o enviar un correu a girona@idfo.com