La Guineueta és l'últim rival del 2019 del FC l'Escala, un equip que fa set partits que no perd. Els escalencs volen començar el Nadal amb 16 punts i deixar de trepitjar la plaça de promoció de descens. L'última victòria a casa va ser el 13 d'octubre contra el Manlleu. El davanter Jam Baldeh va fer els tres gols. 

El FC l'Escala juga diumenge a les 4 a casa contra la Guineueta, tercer classificat i que fa 7 partits que no perd. Els escalencs arriben a la cita havent sumat 1 punt dels 18 possibles en els últims 6 partits. Els de Sepu trepitgen, per segona setmana, la plaça de promoció de descens. Veurem què passa aquesta jornada. 

En bàsquet, el sènior masculí dissabte a 2/4 de 5 de la tarda rep el Bescanó després de perdre a Llagostera. Els de Goran Minic, el passat 28 de setembre, van enfrontar-se el Bescanó en la primera fase i van imposar-se 67 a 57.

Per la seva banda, el sènior femení té dos partits aquest cap de setmana. Dissabte a les 19h té cita a Sant Gregori i diumenge a les 18h té una prova de foc contra el Salt, un equip que aterrarà a l'Alt Empordà sense haver perdut cap enfrontament.

En tennis taula, el CER l'Escala juga avui divendres a les 18h de la tarda a la pista del Vincios, un equip que té 8 punts, un punt més que l'Escala. 

I en tennis, l'equip masculí +40 diumenge a 2/4 de 10 recupera el partit ajornat contra el Celrà.