Abans de l'estiu de 2020 es donaran per acabades les obres del Parc del Camp dels Pilans. Acabada la seu social, la pista i el Pump Track , ara s'han plantat arbres al voltant i al gener es començarà a construir la zona infantil.

La setmana passada es va aprovar la fase que completarà el projecte del Parc del Camp dels Pilans a l'Escala, que s'ha dotat amb un pressupost de 140mil euros.Es tracta d'una zona infantil que es situarà a tocar de la pista de Pump Track i també l'adequació de l'entrada a aquest espai.El projecte s'adjudicarà a finals de desembre per començar-hi a treballar al gener.En la darrera actuació que s'ha fet al parc, a petició dels veïns,  s'han plantat 52 tamarius que envolten l'espai, per aillar la pista de Pump Track tant pel que fa a la visibilitat com pels sorolls.En un principi s'havia pensat en pins, però donat que creixen molt i taparien excessivament la vista, s'ha optat pels tamarius.

Les obres de la zona infantil, com dèiem,  començaran al gener i està previst que estiguin enllestides en un màxim de sis mesos.