Aquesta setmana torna a la gran pantalla Angelina Jolie qui torna a encarnar a Maléfica, la malvada més famosa de Disney. 



Torna a la gran pantalla l'aventura de fantasia de gran èxit taquiller del 2014 i que es desenvolupa diversos anys després de "Maléfica", protagonitzada per Angelina Jolie. En aquella primera entrega, el públic va conèixer els esdeveniments que van endurir el cor de la malvada més famosa de Disney i que la van portar a llançar un malefici contra la petita princesa Aurora. Ara, "Maléfica; maestra del mal", segueix explorant la complexa relació entre la fada amb banyes i la que està a punt de ser coronada Reina, com estableixen noves aliances i s'enfronten a nous adversaris en la seva lluita per protegir les seves terres i les criatures màgiques que hi habiten. 

Una altra de les estrenes d'aquesta setmana és "El asesino de los caprichos", protagonitzada per Maribel Verdú, la recent guardonada amb el premi Màquina del Temps al Festival de Cinema de Sitges. Diversos crims en un barri de clase alta tenen una cosa en comú: les seves victímes coleccionaven grabats de Goya. Les inspectores Carmen Cobos i Eva González iniciarán la investigació en un entorn elitista on el tràfic d'obres d'art és més que habitual. Hauràn de descobrir a un assassí en sèrie que reprodueix amb les seves victimes les escenes dels "Caprichos de Goya". 

I en clau d'humor arriba als cinemes "Zombieland: Mata y remata". La secuela de "Bienvenidos a Zombieland", protagonitzada per Emma Stone i Woody Harrelson. Un divertit i boig caos que va des de la Casa Blanca al centre del país, on aquests 4 caçadors han de lluitar contra noves clases de zombies que han evolucionat amb el temps, així com nous supervivents humans. Però per sobre de tot s'hauràn d'enfrontar als problemes de la seva embogida i improvisada família.