L'esperada estrena de 'Joker', amb Joaquin Phoenix, la gran estrena de la setmana. També hi ha cinema infantil amb 'El rey ruc', drama amb 'La directora de orquestra' o de superació personal amb 'Una pequeña mentira'.



El títol que s'emportarà tot el protagonisme a la cartellera aquest cap de setmana és 'Joker', l'etern enemic de Batman torna de nou a la pantalla gran amb Joaquín Phoenix de protagonista. Una pel·lícula de la qual actualment tothom parla i que arriba amb el Lleó d'Or a millor pel·lícula del Festival de Venècia.

Els dolents de la pel·lícula a vegades són tan memorables o més que els protagonistes és per això que l'enemic més temible de l'univers Batman, torna a la pantalla amb cinta pròpia. Fa poc el vam gaudir a 'Suicide Squad' interpretat per Jared Leto. Aquesta vegada, però ens traslladarem als orígens del personatge al film titulat Joker. I és que la pel·lícula és una autèntica caiguda a l'abisme on descobrim els motius pels quals un pobre home anomenat Arthur Fleck acaba sent el sociòpata que té Gotham City atemorida. Arthur Fleck s'enfronta dia a dia les burles i el menyspreu de la societat. Ell treballa de pallasso per hores i de nit intenta convertir-se en monologuista, però no acaba d'encaixar. La seva rialla desfrenada li genera més d'un problema, però la realitat és que viu al límit de la realitat i la bogeria, una mala decisió desencadenarà una sèrie de tràgic esdeveniments.

I des d'Holanda i amb una campanya de marketing molt més petita arriba la cinta ‘La directora de orquesta’. Biopic d’Antonia Brico , que es va convertir en la primera directora de l’Orquestra Filharmònica de Berlín i també de la de Nova York. La cinta repassa la trajectòria vital de la pianista i directora holandesa, des que va emigrar amb els seus pares cap als Estats Units i fins a triomfar en un món d’homes, amb totes les dificultats i proves que va haver de superar.

Des de França arriba una comèdia amb toc dramàtic titulada 'Una pequeña mentira'. Théo un jove de dotze anys i molt responsable, continua creient amb el seu pare tot i les decepcions que aquest li genera. El jove estarà a punt de fitxar per un gran equip de futbol, per finalment per la seva alçada no entra dins el club. Per no donar-li una mala notícia al seu pare, li explica una petita mentida que de mica en mica s'anirà fent més i més gran. Però que també els unirà cada dia més i tal vegada servirà per recuperar la il·lusió a la vida de l'adult.

{{ tall pequeña }}

I aquesta setmana també hi ha animació 'El rey ruc' cinta paquistanesa que planteja les eleccions successòries del Rei Lleó, que ha decidit jubilar-se. Tot plegat és una excusa per donar credibilitat al seu successor. Però  un humil ruc, acabarà sent el candidat del poble i també víctima de la manipulació de la consellera del rei , que vol evitar que el candidat oficial prengui el relleu del rei per, així, poder controlar ella el tro a través d’un candidat alternatiu. Una cita on els petits gaudiran amb la música, l'humor i l'animació i els adults trobaran moltes picades d'ullet a la política actual.