L'equip belga de tennis RTC Jemappien s'ha enfrontat aquest matí en el Club Tennis l'Escala ha guanayat per 3 a 4. S'ha tractat d'un duel internacional que se celebra com ja és tradició a finals de setembre. Són jugadors veterans que aprofiten la seva estada en el nostre municipi per enfrontar-se a l'equip escalenc.

Aquest matí, les dependències del Club Tennis l'Escala un any més han estat l'escenari del tradicional partit internacional contra l'RTC Jemappien, un equip de Bèlgica, que a finals de setembre, com ja és tradició visita el nostre poble i aprofita per enfrontar-se a l'equip escalenc. Són gent veterana i han vingut 7 parelles, 14 jugadors. S'han jugat diferents duels de 10 a 3/4 d'1. Després, els de l'Escala han ofert anxoves i productes locals als seus rivals i ells han portat cerveses belgues perquè les provessin.  

Per cert, que incriure's en el Club Tennis l'Escala valdrà un 50 per cent més barat durant els mesos d'octubre i novembre. 

També s'han obert les incripcions per l'escola de tennis, apta per a nens i nenes que tinguin més 5 anys. 

Al mes d'octubre comencen els torneigos socials i també l'Interclubs, que per segon any, es competirà amb els equips +30 i +40. La competició de pàdel no s'iniciarà fins al gener.