La nova pel·lícula de Tarantino, 'Érase una vez en... Hollywood', arriba als cinemes. També ho fan els taurons amb la segona part de 'A 47  metros' o la comèdia 'La casa de verano'.

Érase una vez en... Hollywood', escrita i dirigida per Quentin Tarantino, arriba als cinemes aquesta setmana, aquesta serà la seva penúltima pel·lícula,segona ha assegurat Tarantino qui ja fa temps va comunicar que només volia fer deu pel·lícules a la seva carrera. El film porta a l'espectador a Los Angeles l'any 1969, moment de màxim auge de la contracultura i la revolució hippie. Una estrella d'un western televisiu Rick Dalton intenta emmotllar-se als canvis de la indústria cinematogràfica al mateix temps que el seu doble Cliff Booth . Però, la vida d'en Dalton sembla estar lligada a les seves arrels de Hollywood doncs és veí de l'actriu i model Sharon Tate i el director de cine Roman Polanski.

Tarantino emmarca el seu nou treball en un any marcat per la Guerra Freda, el moviment dels hippies, l'arribada de l'home a la lluna o la massacre perpetrada per la secta de Charles Manson en què s'hi incloïa l'assassinat de Sharon Tate, dona del director Roman Polanski, quan només li faltaven dues setmanes per donar a llum. En un principi es va especular que la producció se centraria en els assassinats de Manson i la seva família però finalment aquests fets només formaran part del marc general en què es mouran els protagonistes.

A part dels protagonistes absoluts Leonardo DiCaprio i Brad Pitt, hi ha una llarga llista de cameos i petits papers que fan de la cinta una experiència interessant. A més la cinta té un toc nostàlgic doncs, recordem que el desaparegut Burt Reynolds havia de participar en la cinta per malauradament va morir pocs dies abans de començar el rodatge. Per altra part es podrà veure l'últim paper del també desaparegut Luke Perry.

El subgènere dels taurons torna a la cartellera amb 'A 47 metros 2: el terror emerge', dos anys després de la primera part de Johannes Roberts, una de les grans sorpreses de l'estiu 2017 on Mandy Moore i Claire Holt ho passaven realment malament a 47 metres de profunditat, dins una gàbia envoltada de taurons. Ara a la segona part, trobarem taurons i sang, però res més doncs tenim canvi de protagonistes, de localització i d'argument.

El film ens trasllada a Mèxic, quatre amigues d'institut decideixen fer una excursió a una zona boscos. Una d'elles coneix, un brollador d'aigua de mar que connecta amb unes ruïnes maya ubicades a 47 metres de profunditat. Les quatre decideix equipar-se per visitar les ruïnes, el que no saben és que a la zona hi ha grans taurons.

Valeria Bruni reconeguda directora de cinema i germana de la més que coneguda Carla Bruni, presenta aquesta setmana 'La casa de verano'. De nou un film inspirat en la seva pròpia vida i on un no sap on comença la realitat i acaba la ficció.

Anna se'n va amb la seva filla de vacances a una gran casa a la Costa Blava. Haurà de trobar temps per escriure el guió de la seva propera pel·lícula, amb la qual cosa haurà d'evitar a la família, amics i coneguts. Entre tot, intenta recuperar-se de la seva recent ruptura sentimental a una luxosa residencia estival i familiar.