El MASLE ha presentat la seva exposició d'estiu, una exposició dedecada als camins de ronda de la costa catalana. Es podrà visitar fins al 8 de setembre.

Els camins de ronda de la costa catalana són els protagonistes de l'exposició d'estiu al Museu de l'Anxova i de la Sal de l'Escala.Es tracta d'una mostra fotogràfica de la Xarxa de Museus Marítims de Catalunya, que més que centrar-se en quins són els camins de ronda, parla de com es van crear,de què representen, com funcionen, i de quina manera van passar d'un orígen humil a la importància que tenen actualment.Als orígens van ser camins de feina, en l'actualitat espais d'oci.Ho explicava en una conferència de presentació el geògraf Rafel López-Munné.Donada la importància d'aquest camins, López-Munné parla de la necessitat de protegir-los de l'especulació urbanística.

Pels municipis els camins de ronda són actius especialment importants en molts vesants, com el natural, el cultural o el patrimonial.L'exposició Camins de ronda. camins de mar, es pot visitar fins al 8 de setembre al Museu de l'Anxova i de la Sal.