Demà arriba la Fashion Show, la tercera desfilada de moda de la UBET. Hi participen una dotzena de comerços dels sectors de la moda, els complements i es fa a la plaça de l'Univers.

La desfilada de moda de la UBET es trasllada aquest estiu a Riells, després que les dues primeres edicions s'haguessin fet l'any passat i l'anterior, a La Riba. La Fashion Show, com s'anomena aquesta desfilada és l'acte públic més important que programa la UBET, amb l'atractiu que els models que s'hi mostraran son de comerços agremiats.

A la Fashion Show s'hi podran veure models de moda, de roba infantil, de roba de bany, de calçat, joieria i òptica. Tots ells proporcionats per una dotzena de botigues locals.

La Fashion show va tenir molt bona acollida en les dues primeres edicions. Aquest any es trasllada a Riells, a la plaça de l'Univers.

Amb el trasllat de la desfilada a Riells, hi ha també un component reivindicatiu. I és que des de la UBET es llança un missatge directe a l'Ajuntament reivindicant que es programin més actes a Riells.

La desfilada de moda Fashion Show de demà, a la plaça de l'Univers, està programada per a les deu de la nit.