El Cor Indika ja està escalfant les veus per la seva tradicional cantada de Caramelles el diumenge 21 d'abril. Com és tradició començaran la cantada a la plaça de l'ajuntament i tot seguit ho aniran fent pels carrers i comerços del nucli antic. 

Un any més, i com és tradició a molts municipis catalans, durant la Setmana Santa són habituals les cantades de Caramelles. L'Escala no és menys, i el Cor Indika un any més farà la seva tradicional cantada el proper diumenge 21 d'abril. La cita és a les 12 del migdia a la plaça de l'ajuntament. Tot seguit, els cantaires, recorreran els carrers i comerços del nucli antic. 

Enguany la cantada de Caramelles del Cor Indika, torna a tenir un objectiu solidàri. Durant la cantada faran un recapte d'aliments per al Banc dels Aliments Local. Els components del cor remarquen de la importància d'ajudar a la gent necessitada i conviden a tothom a participar d'aquesta cantada de Caramelles tot contribuïnt a la causa, portant aliments bàsics com; arròs, pasta, llet o llegums entre d'altres.