La societat tendeix a fer dels errors coses negatives i no com a positives. Aquesta és la tasca que desenvolupa el psicòleg esportiu, un professional que ha començat a ser una figura clau en els vestidors i s'ha comprovat que la seva tasca ajuda als esportistes però també als entrenadors. 

Darrere dels equips hi ha la implicació de molta gent que passa desapercebuda. President, cos tècnic, preparadors físics, metges, fisioterapeutes, dietistes i també psicòlegs esportius, una figura del que en els darrers temps ha agafat especial importància. Es tracta d'un professional que ajuda als esportistes a gestionar els mals moments que pugui passar. 

Un dels temes que també es va posar sobre la taula és què passa quan un jugador és totalment desconegut i que de sobte tothom el coneix. És el cas de Valery Fernández.

Donovan Quirós va aprofitar també per donar consells sobre com afrontar el tram final de la temporada quan hi ha equips que lluiten pel campionat i d'altres per evitar el descens.

Què passa quan un equip està a la primera posició durant bona part de la temporada i a la recta final vas segon o tercer? Són els casos de l'Escala de Segona Catalana i el Girona C de Primera. 

L'entrevista sencera la podreu trobar a la pàgina web de Canal10 Empordà.