L'ajuntament de l'Escala habilita més places d'aparcament en zones vermelles, on es pot aparcar per un període màxim de 20 minuts. Se n'han posat al nucli antic, a l'Ave Maria, a Riells i a l'entorn del CAP.

L'ajuntament de l'Escala ha incrementat el nombre d'aparcaments coneguts com franja de rotació ràpida, que s'han senyalitzat amb el color vermell pintat a terra.Es sumen a la iniciativa d'aparcaments de zona bonificada, que primen els veïns i residents i pels que es pot aparcar tot un dia a un preu d'un euro.També fa uns mesos es van posar en marxa els aparcaments controlats per llums LED, situats al carrer Enric Serra.D'aparcaments vermells en hi havia al carrer Tramuntana i al Pintor Massanet, i des d'aquesta setmana també se n'han habilitat a l'Ave Maria, a l'Avinguda Montgó i a l'entorn del Centre d'Atenció Primària, aquí amb més places i més temps.L'acció forma part de la gestió d'espais dedicats a l'aparcament, uns espais que a l'Escala són limitats.

Per aquelles persones que no volen aparcar en aquestes zones controlades per temps, a pocs minuts del nucli antic hi ha disponibles dos grans aparcaments, situats a l'Avinguda Francesc Macià i a Can Parals.