La salvació del CER l'Escala de la Superdivisió Masculina de tennis taula és virtual però no matemàtica. El conjunt escalenc que ja tenia la permanència a la butxaca ara no la té perquè el Cambados ha sumat dos punts per l'alineació indeguda del Borges Grup Vall i i per tant el CER matemàticament no està salvat.

El primer equip del CER l'Escala té pràcticament enllestida la permanència a la Superdivisió Masculina de tennis taula. L'alineació indeguda del Borges Grup Vall a la pista de Cambados, ha fet que aquest equip gallec passi dels 7 als 9 punts i per tant el CER no hagi pogut confirmar encara la salvació.

Ara queden quatre jornades: Vincios, Pontevedra, Cajasur Priego de Còrdova i Arteal Santiago. Contra el Vincios i Pontevedra s'espera puntuar.

 Com que la permanència està més a prop que mai ja es comença a pensar la pròxima temporada. El club voldria tancar la plantilla al maig.

Encara queda saber el desenllaç del segon equip de Divisió d'Honor que els dies 6 i 7 d'abril es juga la salvació a les pistes del Valladolid, Burgos i Torrelavega.