El divendres 8 de març, dia de la dona, porta a la gran pantalla 'Capitana Marvel' una de les heroïnes de Marvel interpretada per una espectacular Brie Larson. També arriba el més nou de Clint Eastwood, cinema d'animació, cinema francès i Koldo Serra estrena '70 Binladens' després del seu pas pel Festival de cinema de Sitges.

Una setmana més fem un repàs a les novetats cinematogràfiques del cap de setmana, on torna Clint Eastwood, Disney i Marvel ataquen la taquilla amb la seva primera cinta de superherois protagonitzada per una dona. On tindrem cinema francès, espanyol i d'animació. En fi cinema per a tots els gustos.

Després de l'èxit de DC Comics amb Wonder Woman l'any 2017, Marvel va decidir que la seva companyia també necessitava una heroïna referent dins el seu univers de superherois. Així va ser com va néixer la idea de portar a la gran pantalla 'Capitana Marvel' qui dóna vida una espectacular Brie Larson, actriu que ha necessitat mesos d'entrenament per complir els requisits estètics d'aquest personatge.

La cinta explica com Carol Danvers es converteix en una de les heroïnes més poderoses de l’univers quan la Terra es troba atrapada en mig d’una guerra galàctica entre dues races extraterrestres. Ambientada durant la dècada dels noranta, Captain Marvel, vol ser una aventura completament nova d’un període mai vist de la història de l’Univers Cinematogràfic Marvel. 

 Amb la seva arribada a la gran pantalla i segurament amb bones xifres de recaptació Disney aspira a allargar el seu regnat a la taquilla un any més, recordem que a finals d'any arriba 'Star Wars IX'.A banda de l'oscaritzada Brie Larson a 'Capitana Marvel' també hi trobem a Jude Law, Samuel L. Jackson, Lee Pace, Annette Bening, Djimon Hounsou o Gemma Chan entre molts altres. 

Una altre de les cintes obligades d'aquest cap de setmana serà 'Mula' on el veterà i polivalent Clint Eastwood torna a la gran pantalla protagonitzat i dirigint el film, sota guió adaptat de Nick Schenk autor de 'Gran Torino' l'any 2008

La història, basada en fets reals publicats en un article del diari New York Times de l'any 2004 , se centra en Earl un octogenari que està en fallida i, tot sol, ha de fer front a l’execució hipotecària del seu negoci. Per fer front a les despeses, li ofereixen una feina senzilla que només requereix conduir. Sense adonar-se’n es converteix en un traficant de drogues pel càrtel mexicà i passa a estar sota vigilància de la DEA.

L’elenc està conformat, a més, per Bradley Cooper qui exerceix el rol de co-protagonista, Michael Peña, Taissa Farmiga, Laurence Fishburne  i la filla del cineasta, Alison Eastwood, entre d’altres. 

El cineasta Koldo Serra ens presenta '70 Binladens'  el títol del film fa referència a la forma col·loquial amb què es coneixen els bitllets de 500 euros. A 70 binladens, Emma Suárez es posa a la pell de la Raquel, una dona que es troba en una situació desesperada. La seva vida personal l’ha portat ha necessitar 35mil euros en 24 hores. Davant aquest fet, la seva última esperança és que el banc li doni un préstec. Malauradament, quan la transacció està quasi tancada, apareixen dos atracadors i la situació es complica. 

La dosis d'animació arriba amb 'Corgui, les mascotes de la reina' on els protagonistes són els gossos de la reina Elizabeth II d'Anglaterra. El film explica la història d’en Rex, que des de la seva arribada al palau de Buckingham viu una vida de luxe. És el preferit de la reina i la seva arrogància és bastant irritant. Després de provocar un accident diplomàtic, es veurà obligat a viure com un gos abandonat per els carrers de Londres, fins que trobarà l’amor i els recursos per superar un gran perill.

I des de França, s'estrena la comèdia dramàtica 'Háblame de ti' dirigida per Hervé Mimran i protagonitzada per Fabrice Luchini. Al film, Alain és un home de negocis respectat, un orador brillant i a la seva vida no hi tenen lloc ni l'oci ni la família. Un dia pateix un vessament cerebral que té conseqüències en la seva parla i memòria i afecta la seva carrera professional. Rep en la seva rehabilitació el suport de Jeanne, una jove logopeda, qui tindrà un paper molt important en la seva vida.