La segona entrega del film 'Creed ' irromp als cinemes, també ho fan el més nou de l'actor Robert Redford, el film racial 'El blues de beale street' o la comèdia 'Familia al instante'.

Aquesta setmana la cartellera ens porta dues despedies rellevants cinematogràficament parlant, la del personatge Rocky Balboa i l'última actuació de l'actor Robert Redford.

Una de les destacades de la setmana serà 'Creed 2', fa tres anys Stallone va impulsar un spin-off de Rocky on vam conèixer el fill d'Apollo Creed, personatge conegut per tots els amants de la saga. El film va ser un èxit de taquilla i crítica, doncs ara arriba la seva segona part de nou escrita per Stallone i on el seu personatge de Rocky Balboa s'acomiada per sempre de la saga  }}La trama segueix a Adonis Creed qui s'enfronta a un nou repte: un combat contra el fill d'Ivan Drago, l'home que va matar el seu pare. Per aquesta nova fita comptarà de nou amb l'ajuda de Rocky

Barry Jenkins va triomfar fa un parell d'any amb 'Moonlight'. Ara torna amb un drama titulat ' El blues de Beale Street' adaptació d'una novel·la de James Baldwin.En aquesta cinta, ambientada al Harlem dels anys 70, els actors Kiki Layne i Stephan James es posen a la pell d'una parella que es veu obligada a separar-se quan a ell l'acusen injustament d'haver violat una noia. Mentre que ell està empresonat, ella descobrirà que està embarassada i lluitarà a contrarellotge per demostrar la innocència de la seva parella. L'actriu Regina King ha estat guanyadora del Globus d'Or a millor actriu de repartiment per aquest llargmetratge.

Per aquells que busquen un tarda familiar la seva opció serà 'Familia al instante' amb Mark Wahlberg i Rose Byrne formant una parella decidida a formar una família. La seva il·lusió és convertirà en una bogeria quan accepten adoptar tres germans adolescents.

I per un públic més madur i amb ganes de bones actuacions arriba 'The old man & the gun' un film de robatoris que suposa la retirada del món de l'actuació del mite Robert Redford.

La pel·lícula explica la història real de Forrest Tucker, un lladre de bancs que va aconseguir escapar-se de la presó fins a 18 vegades. El film se situa quan Tucker acaba de fer 70 anys i viu en un complex de jubilats, després d'haver conegut l'amor de la seva vida. Malgrat que porta una vida allunyada de la delinqüència, decideix que no pot marxar del món sense abans haver fet un darrer robatori.