Es presenta la tercera edició de la Cursa de la dona, enguany solidària amb la diabetis. Serà el 27 de gener i porta afegides diverses activitats. S'espera superar les mil inscripcions. 

El proper diumenge dia 27 es celebrarà la tercera edició de la Cursa de la dona de l'Escala.Són un total de 5 quilòmetres amb sortida i arribada a la Plaja, i un any més amb un recorregut apte per a tothom que passa per l'interior del Jaciment d'Empúries.Un dels objectius d'enguany és superar les 900 participants de l'any passat i arribar al miler.És una cursa amb diversos vessants : esportius, reivindicatius, socials i solidaris, ja que una part de les inscripcions es dediquen a combatre la diabetis.L'esperit de la cursa de la dona s'ha volgut reflectir a la samarreta de la tercera edició.A la cursa hi va associades activitats ben diverses, tant abans de la sortida com a l'arribada.

Les participants també rebran regals d'establiments comercials que hi han volgut col·laborar.Des del consistori escalenc es destaca la quantitat de persones i empreses que s'han implicat amb la cursa. 

Les inscripcions van a molt bon ritme, i a una setmana vista ja estan sobre les 700.Es poden formalitzar fins el dia 25 al web curses.cat o a l'Oficina de Turisme.També es podran fer el mateix dia de la cursa però sense tenir garantida la samarreta.Pel que fa a les samarretes es podran recollir un dia abans, el dia 26, de 3 a 8 de la tarda al Pavelló d'Esports.