Aquesta setmana se celebra una nova edició de la Mostra de Cuina de Nadal, la que fa 22. Com sempre, reuneix a cuiners professionals i aficionats per ensenyar les seves propostes de plats per a aquests dies de festes. La novetat és que aquest any només durarà dos dies, dilluns i dimarts.

Una desena de cuiners professionals, amateurs i també joves i nens, participen a l'edició número 22 de la Mostra de Cuina de Nadal, que té lloc aquesta setmana a la cuina i al menjador de l'escola Empúries de l'Escala. Enguany, la principal novetat és que s'ha escurçat l'activitat. En lloc de durar tres dies, només es farà dilluns i dimarts a la tarda. L'objectiu de la mostra és proposar receptes per a aquests dies de festes de Nadal. Aquest any hi ha plats com l'arbre de Nadal amb pasta de full i Nutella, el turbot guisat amb carxofes i llagostins, el pollastre farcit de Nadal o l'ostra amaelie speciale le Claire en escabetx de ceps, carpaccio de peu i infusió de pinyons, entre d'altres propostes culinàries. 

Pel primer dia, dilluns, es va organitzar una mostra diferent. Va comptar amb la participació d'Anxoves Callol Serrats, que va presentar la colatura i les olives amb segell de "Girona Excel·lent". La Neus Galceran, amb el suport dels nens Gerard Sabadí, Joana Teixidor, Jana Marín i Rafel Comas, va elaborar canapés amb forma d'arbre de Nadal i delícies de xocolata. L'Oleguer Peraferrer, que participa a l'activitat extraescolar de l'escola l'Esculapi, va fer un arbre de Nadal amb pasta de full i Nutella. I va tancar la mostra de dilluns en Pere, de l'empresa de plats preparats Boníssim, que va presentar un turbot guisat amb carxofes i llagostins. Dimarts, últim dia de la Mostra de Cuina de Nadal, serà el torn de xefs de restaurants de l'Escala.