La Junta Local contra el càncer de l'Escala plega després de més de 25 anys d'estar al capdavant de l'entitat. Esperen que ben aviat es configuri un nou grup de persones que la tiri endavant. 

Mercè Tarrés, Carme Martí, Empar Coloma i Núria Martí, les quatre integrants de la Junta Local de l'Escala de  l'Associació Catalunya Contra el Càncer han plegat.Expliquen que ja fa molts anys que tiraven endavant l'entitat a l'Escala, cosa que han fet amb ganes, i que els ha portat moltes satisfaccions.Agraeixen la col·laboració de tothom, tant dels que els han ajudat com a junta, com a totes les persones que sempre han donat suport a la lluita contra el càncer.El que ara esperen és que un nou grup es posi al capdavant de l'entitat.Estan disposades a donar un cop de ma.

Des d'aquest moment han deixat d'organitzar les activitats que s'han promogut fins ara.Esperen surti una nova junta que ja comenci a treballar-hi.Una de les activitats que hauria de començar a treballar la nova junta seria la participació a la Fira de Nadal.