L'Escala celebra la 1a Festa de la Comunicació coincidint amb els 20 anys de Canal 10 Empordà. L'acte va tenir lloc divendres al vespre a l'Alfolí de la sal i va comptar amb una vuitantena de persones. El periodista Josep Cuní va oferir una conferència i es va entregar el primer premi Mar d'Empúries de la Comunicació a la Xarxa de Comunicació Local.

Divendres feia 20 anys de les primeres emissions de Canal 10 Empordà. Per a celebrar l'efemèride, i recordar que Ràdio l'Escala també compta amb una trajectòria de 34 anys, el Patronat de Mitjans de Comunicació ha organitzat la Primera Festa de la Comunicació a l'Alfolí de la sal. L'acte busca donar valor al fet que el municipi disposa d'una ràdio i una televisió locals, a més de reivindicar la feina que fan els professionals dels mitjans de proximitat i esdevenir un punt de trobada per a periodistes, col·laboradors i anunciants de la ràdio i la televisió .

A la festa de divendres es va entregar el primer premi Mar d'Empúries de la Comunicació. En aquesta ocasió, el guardó ha recaigut a la Xarxa de Comunicació Local, per promoure el treball en xarxa dels mitjans del territori, pel suport logístic i econòmic que ofereix a les entitats locals i per apostar per una programació de qualitat com a alternativa als grans mitjans públics i privats del país. 

L'acte també va comptar amb la participació del periodista Josep Cuní, que va oferir una conferència en què convidava a reflexionar sobre el paper dels mitjans locals i sobre el tipus de periodisme que s'està fent actualment, amb la presència de les xarxes socials i l'auge del populisme.

Durant l'acte també es va fer un reconeixement al Setmanari de l'Alt Empordà pels seus 40 anys d'història.

A la festa hi van assistir una vuitantena de persones.