El primer equip de futbol aquesta jornada visita el camp del Can Gibert després de superar al Vilartagues. Serà un dissabte especial per Sepu, Emilio Román, Denilson Rivas i Osman Caceres, ja que tornen a casa. L'Escala encara no pot assegurar la presència dels lesionats Ignasi Massó i Àlex Fernández. 

El FC l'Escala aquest dissabte a 1/4 de 5 de la tarda visita el camp del Can Gibert, un estadi on es va aconseguir l'ascens històric a Primera Catalana. Sens dubte que el partit d'aquesta jornada serà especial per l'entrenador actual de l'Escala, Sepu, i els jugadors Emilio Román, Denilson Rivas i Osman Caceres, ja que s'enfronten al seu exequip. 

Els escalencs arriben a la cita en la primera posició, gràcies a la victòria del passat cap de setmana a casa per 4 a 1 davant el Vilartagues. Jam Baldeh va fer hat trick. El dorsal 9 té ganes de tornar a jugar.

{{ tall Jam Baldeh, jugador del FC l'Escala }}

En el partit a Can Gibert si que es podrà comptar amb Uri Sala però no s'assegura la presència dels lesionats Ignasi Massó i Àlex Fernández

Aquesta jornada, el Sant Feliu de Guíxols vista el camp de l'Abadessenc mentre que el Bosc de Tosca jugarà contra el Bescanó.