Sol Gat l'Escala celebra el seu desè aniversari omplint tota una jornada d'activitat festiva. L'entitat controla més de 800 gats que viuen en colònies de carrer i insisteix en la necessitat d'esterilitzar gats i gates.

L'Associació Sol Gat ha commemorat aquest cap de setmana el seu desè aniversari. Ho ha fet amb tota una jornada d'activitats concentrades a la Plaça Catalunya. Actuació de la Batuscala, tallers i jocs per a petits i grans, sardinada popular per dinar i discomòbil per arrodonir la festa. Era un dia de celebració més que no pas de reivindicació, però sense oblidar la feina feta durant la darrera dècada. 

A dia d'avui Sol Gat té controlada una població d'uns 800 gats concentrats en colònies, disposa d'una xarxa de col·laboradors molt consolidada. Però encara queden molts gats de carrer per operar i encara es pot treballar molt per conscienciar els veïns de la necessitat d'esterilitzar els seus gats i de no abandonar-los mai.

En la festa de dissabte, l'associació Sol Gat tenia una parada amb material divulgatiu de la seva feina i amb material promocional per recaptar fons. També venia participacions de loteria de Nadal. 

La festa de dissabte va ser possible gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament i de diversos comerços que van aportar-hi el material i productes necessaris per a fer la sardinada popular: