Divendres arriba a la gran pantalla 'El Reino' el més nou del director Rodrigo Sorogoyen. L'acompanyen el drama 'Un pequeño favor', el film d'acció 'Milla 22', una mica de terror amb 'Hell Fest' i suspens amb ' Searching'.

La tardor ha revifat la cartellera, aportant moltes novetats i moltes d'elles esperades. Aquesta setmana arriben més de 9 estrenes combinant el drama, el suspens, l'acció, el terror i el thriller. Una setmana on tothom pot trobar la seva opció.

Una de les més destacades de la setmana serà 'El Reino' de Rodrigo Sorogoyen, presentada fa pocs dies a la Secció Oficial del Festival de San Sebastià. 

Sorogoyen torna a treballar amb Antonio de la Torre per fer un retrata la corrupció política a l'estat espanyol. Un influent vicesecretari autonòmic que està a punt de fer el salt a la política estatal quan es veu esquitxat per unes filtracions que l'impliquen en una trama de corrupció amb un amic seu. Expulsat del "regne", el polític no està disposat a caure sol. 

{{ tall - el reino }}

Per aquells que prefereixen un cinema més internacional, la dosis d'acció americana arriba amb 'Milla 22' , film que suposa la quarta col·laboració entre el director Peter Berg i Mark Wahlberg.

James Silva és un veterà oficial de la CIA a qui envien a un país sospitós d'estar realitzant activitats nuclears il·legals. Quan el funcionari local Li, acabat de arribar a l'ambaixada dels Estats Units busca intercanviar informació sobre material radioactiu a canvi d'un pas segur als Estats Units, Silva l'haurà de transportar en una perillosa missió des del centre de la ciutat fins a una pista d'aterratge a 22 milles de distància, un tram on les autoritats locals i les màfies del país voldran atrapar-los.

Aquesta setmana també significa el retorn a la gran pantalla de Blake Lively i Anna Kendrick, les dues són les protagonistes del drama 'Un pequeño favor' el més nou de Paul Feig, director de pel·lícules com 'La boda de mi mejor amiga' o 'Las cazafantasmas'.  La pel·lícula està basada en la novel·la homònima de Darcey Bel.

Stephanie és una jove mare bloguera que viu en una petita ciutat on també resideix la seva millor amiga, la sofisticada Emily . Quan aquesta desapareix de manera sobtada, Stephanie comença a buscar-la amb l'ajuda del marit de la desapareguda, tot per trobar la veritat darrera la misteriosa desaparició. 

Finalment destacar dos films de caire més juvenil, però no menys interessants. La primera 'Searching' on un pare desesperat per la misteriosa desaparició de la seva filla de 16 anys decideix investigar des del seu ordinador, furgant en la seva intimitat per tal de trobar qualsevol pista que l'ajudi a retrobar-la. Les xarxes socials i tots els detlls de la informàtica semblen ser les úniques pistes fiables per resoldre el misteri. 

I la dosis de terror de la setmana arriba amb 'Hell Fest' on un assassí en sèrie sembra el terror en un parc d'atraccions de temàtica terrorífica. Tot i els avisos dels joves, les autoritats i el cos de policia no intervenen doncs creuen que tot forma part de l'espectacle del parc.