Demà comença una nova edició de la Ruta de la tapa de l'anxova, que enguany arriba als 8 anys. Compta amb la col·laboració de 45 establiments. Qui participi en la ruta opta a diferents premis: àpats al Celler de Can Roca i al Restaurant Boti.c i descomptes de la UBET. 

Demà comença la vuitena edició de la Ruta de la tapa de l'Anxova, que s'allargarà fins al diumenge 7 d'octubre, quan se celebri la 28a edició de la Festa de l'Anxova, amb els escriptors Màrius Serra i Martí Gironell com a protagonistes. Enguany aquesta proposta gastronòmica compta amb la col·laboració de 45 establiments de l'Escala, que ofereixen tapes innovadores amb l'anxova com a ingredient principal. 

En els últims anys s'ha establert un funcionament de la ruta de la tapa que es manté. Els participants, a més de degustar les tapes, també poden optar a diferents premis, en funció del número d'establiments que hagin visitat.

La Ruta de la tapa de l'Anxova de l'Escala es va iniciar el 2010 com una nova fórmula per donar a conèixer aquest producte local implicant el sector de la restauració.