Augmenten les vendes als comerços de l'Escala aquest mes d'agost, després d'un juliol fluix. La temporada d'estiu de la UBET finalitza aquest setembre després de la botiga al carrer i la festa de la sal. Moment on s'activaran de nou les campanyes especials i les rebaixes. 

Després d'un juliol fluix comercialment parlant, la UBET fa un balanç positiu de les vendes del mes d'agost. De fet el turisme nacional i el bon temps ha sigut clau per remuntar les vendes. El que és segur és que el petit comerç escalenc confia en les rebaixes i les campanyes de tardor-hivern per recuperar el terreny perdut aquest estiu.

Des de la UBET s'ha seguit una línia continuista pel que fa activitats d'estiu, potenciant diferents punts de la vila com Riells o la Platja. Un any més les activitats infantils i juvenils són les més ben acceptades amb balls, festes de l'escuma o discomobils. Activitats clàssiques però que tenen un públic assegurat com les sessions de Zumba a Riells.

Una de les novetats d'aquest any les nits de rumba a la platja s'ha consolidat com una activitat més de música en directe, sumant-se així als dimarts a la nit amb concerts de músics locals i les nits de sardanes del dimecres. 

La propera activitat destacada de la UBET serà aquest proper dilluns amb la botiga al carrer, una oportunitat per trobar productes amb descomptes destacats i ofertes especials. 

 

La botiga al carrer s'instal·la cada any a l'entorn de la platja, enguany serà el dilluns dia 10 durant tot el dia.