La Caminada Nocturna es farà el 24 d'agost dins els actes de la Festa Major i la Tramun Trail serà el 30 de setembre. Ambdues curses repetiran els mateixos recorreguts.

El club d'Atletisme de l'Escala - Empúries Flama 91 té en cartera dues curses que ja tenen data. La primera en disputar-se serà la Caminada Nocturna de l'Anxova que es farà divendres 24 d'agost a les 21.30h. Com cada any se celebra dins els actes de la Festa Major del municipi. Les inscripcions es podran fer a partir de les 19h del mateix dia i és recomanable portar llanterna. El recorregut serà el mateix de les altres edicions. Començarà a la Riba, passarà per Empúries i culminarà a la Mar d'en Manassa amb un pica-pica. 

La segona cursa serà la Tramun Trail que es correrà diumenge 30 de setembre. Hi haurà els mateixos recorreguts (21, 10 i 6). També es possible fer un dels tres itineraris caminant. La prova escalenca serà la segona cursa de la Lliga Trail Montgrí. La primera va ser a Torroella al mes de gener. 

Pel que fa al club, segons el president, està en un bon moment de salut tot i que últimament estaven una mica literalment "apagats". 

Subirà també es pronunciava sobre el possible projecte a la zona del Camp dels Pilans explicant que estan il·lusionats amb l'interès que hi ha dipositat l'ajuntament en aquell espai, ja que podria ser un indret que podria generar molta activitat.