El projecte de dinamització comercial de nucli antic de l'Escala  és en marxa des del mes d'abril. Ahir s'en va fer la presentació oficial demanant la màxima implicació dels comerciants. A finals d'any es donaran a conèixer quines accions de millora es poden fer.

L'Escala ha presentat el projecte de dinamització comercial del Nucli Antic, aplicable a tot el municipi.Es coordina des de l'Entitat Costa Brava Centre i necessita la màxima implicació dels comerciants.Consta de tres fases, una de recepció de dades, una segona d'anàlisis i la tercera de conclusions i accions a dur a terme.Des del mes d'abril s'estan fent enquestes als comerços.Les dades recollides a les enquestes s'han de detectar les debilitats i fortaleses del comerç local i arribarà l'hora de fer propostes.El procés preveu enquestar els comerciants però també  als usuaris, a qui s'enquestarà durant l'estiu.

A finals d'any es coneixeran quines són les conclusions i les accions que es recomanen als comerciants per millorar el comerç local.