L'escola municipal de música El Gavià ha programat quatre actuacions de comiat d'aquest curs escolar. La primera es va fer divendres i va anar a càrrec dels més petits del centre. Les següents es faran els dies 8, 15 i 16 de juny.

S'acaba un nou curs escolar, i l'escola municipal de música El Gavià ha programat diversos concerts de clausura de les classes. S'han previst diferents actuacions, en funció de l'edat dels estudiants. Els primers a actuar van ser els més petits del centre, els alumnes de 3, 4 i 5 anys i de Preliminar I i II, que van oferir un concert divendres a la tarda a la sala polivalent municipal. Van interpretar cançons amb ukelele, flauta de bec i instruments orff. I després van fer una cantata conjunta dels animals de la granja.

Aquestes actuacions són una oportunitat per ensenyar als pares el que han après els nens i nenes durant les classes i també una manera de perdre la por a actuar en públic i a pujar a dalt d'un escenari. 

S'han previst tres concerts més: el 8 de juny, amb els alumnes de cicle mitjà, el 15 que es programa berenada i alguna sorpresa, i es tancaran les actuacions de final de curs amb un concert el 16 de juny dels combos a la platja.