L'institut El Pedró va acollir divendres la festa de comiat dels alumnes que aquest any han acabat 2n de Batxillerat. Va ser una celebració amb molts adéus. A més del dels estudiants, marxen del centre la directora, Roser Aguado, la cap d'estudis, Teresa Prats, i el professor Jaume Salvat, que es jubila.

Emoció i riures en la festa de comiat dels alumnes de Batxillerat de l'institut El Pedró de l'Escala que enguany marxen del centre. A la festa, que va tenir lloc divendres al vespre al pati de l'institut, hi va haver tots els ingredients indispensables per a una gran celebració a l'estil americà: parlaments, entrega de bandes i birrets, sessió de fotografies al photocall que s'havia muntat per a l'ocasió, piscolabis i també alguna sorpresa. Els alumnes de 2n de Batxillerat van estar acompanyats pels estudiants de 1er, familiars i també del professorat. 

A més de l'adéu dels estudiants, enguany també hi ha diversos comiats a l'equip directiu: la directora i la cap d'estudis, Teresa Prats, que marxen del centre. Una feina que l'alcalde va voler agrair públicament.

I aquest curs escolar es jubila un professor històric de l'institut i molt estimat pels alumnes: en Jaume Salvat. 

Va tancar la festa l'entrega d'un regal als tutors de 2n de Batxillerat. I la celebració es va acabar amb el tradicional llançament de birrets.