Curs de guies subaquàtics del Parc Natural del Montgrí. Enguany se n'ha programat la quarta edició, que serà la primera que es fa a l'Escala. El curs inclou tres sortides d'immersió i una d'snorkel.

L'Escala acull del 28 de maig al 15 de juny la quarta edició del Curs de Guies Subaquàtics del Parc Natural del Montgrí, Ïlles Medes i Baix Ter. Es tracta d’un curs dirigit a professionals que vulguin millorar la seva formació i coneixement sobre la part submarina del parc, amb l’objectiu de fomentar la millora dels seus serveis. Inclou sessions teòriques i pràctiques amb xerrades i immersions.

Tot i ser dirigit inicialment a professionals, també està obert a bussejadors esportius que vulguin aprendre més sobre el parc. Té una durada de 40 hores, amb dues sortides d'immersió i una d'snorkel i les classes teòriques es faran al Viver d’Empreses de l’Escala, al carrer Naintré.

Boris Weitzmann 02}}

El preu d’inscripció és de 100 euros i els interessats s'han d'inscriure a CAn Quintana - Museu de la Mediterrània, a Torroella.  Els participants que hagin assistit a un mínim del 80% d’hores rebran un certificat d’aprofitament i reconeixement acreditatiu del Parc Natural. Les inscripcions s’han de fer a Can Quintana – Museu de la Mediterrània, a Torroella.