L'Escola Empúries ofereix 75 places de P3 pel proper curs, amb el projecte ' Obrint camins' com a eix educatiu del centre. L'institut comptarà amb 90 places de 1er d'ESO pel curs vinent i no es recupera cap dels cicles formatius. S'explicava a les jornades de portes obertes ofertes per les dues escoles.

Durant tota la tarda d'ahir l'Escola Empúries va fer jornada de Portes Obertes, per a tothom. Hi van participar pares d'alumnes que ja van al centre i que van vole veure els seus fills a les aules, i també pares de nens que el curs vinent opten entrar al centre.Pel proper curs s'han previst 3 línies de P3, és a dir l'oferta inicial és de 75 places, tot i que pot dependre de les preinscripcions que comencen avui.Als pares dels futurs alumnes se'ls va oferir una sessió informativa, on van poder conèixer la manera de treballar de l'escola, sortint molt del que s'estava acostumat abans, on s'havien de memoritzar coneixements. Ara s'ajuda al nen a aprendre.Els pares van fer una visita al centre, veient com es treballa a les aules.El projecte estrella del centre és diu 'Obrint camins', que busca bàsicament  respectar el ritme d'aprenentatge de cada alumne.Entre d'altres, el nen no escriu fins que parla correctament i es passa directament de la lletra de pal a la d'impremta.

L'Institut també ha fet jornada de portes obertes, amb una oferta de 90 places, que corresponen a tres línies.Un centenar de pares de futurs alumnes van escoltar de la ma de la directora del centre Roser Aguado quin és el mètode de funcionament del centre.Abans que res, però, tranquilitzava alas pares, explicant que no s'ha de tenir por al canvi d'escola.Pel que fa als estudis, el centre continuarà oferint ESO i Batxillerat. Per ara no es recupera cap cicle formatiu.Roser Aguado anunciava que a final de curs, després de nou anys,  deixa l'Institut i que el lloc de director  l'ocuparà Javier Roman. També marxa del centre l'actual cap d'estudis Teresa Prats.