Avui han començat els treballs de reparació dels danys ocasionats per la darrera llevantada, amb l'objectiu que s'hagin enllestit de cara al pont de Setmana Santa. La feina se centra a la zona de la Punta, la Riba Petita i les diferents zones de bany de l'Escala.

Aquesta setmana l'Ajuntament de l'Escala ha començat els treballs per a arreglar els desperfectes que va provocar l'últim episodi de temporal, que va tenir lloc a principi del mes de mar. S'actuarà a l'espai de la Punta i de la Riba Petita i també en les diferents zones de bany del municipi, ja que les onades van engolir la sorra. Ara bé, en el cas de les platges, l'actuació serà provisional a l'espera que es puguin produir més llevantades, i no serà fins a l'estiu que es farà l'aportació definitiva de sorra.

A la zona de la Punta s'han de substituir les divuit peces de granet de coronació del mur del front marítim que les onades van aixecar. A més, es reforçaran els anclatges de totes les peces en el tram més exposat als temporals. També s'ha decidit rejuntar les peces del paviment de la Punta i els anclatges dels bancs per evitar que l'aigua hi pugui entrar i fer força. També es farà una actuació d'urgència a la Riba Petita.

Aquestes actuacions a la Punta no suposaran cap sobrecost per a l'Ajuntament de l'Escala, ja que han de ser assumides per l'empresa constructora del front marítim.