Les entitats sobiranistes no obliden els seus presidents. Un centenar d'escalencs es va concentrar divendres per reivindicar l'alliberament dels presidents de l'ANC i Òmnium i dels consellers Junqueras i Forn.

La plaça de l'Ajuntament va tornar a ser divendres el punt de trobada de tots aquells qui no obliden que quatre persones porten quatre mesos a la presó per motius polítics. Un centenar de persones, responent a la crida feta des d'ANC i Òmnium Cultural van fer quatre minuts de silenci en record dels empresonats i després es va llegir un manifest en reivindicació del seu alliberament.

A l'acte no van faltar-hi les pancartes, ni els llaços grocs ni les espelmes en record als presos. Com a cirereta final, tots els assistents van entonar cançons-himne com el "Diguem no" de Raimon; "Què volen aquesta gent" de Maria del Mar Bonet o "Abril 74" de Lluís Llach, sota guiatge de Ramon Manent, el qui fa setmanes que s'ha marcat el repte d'interpretar "el cant dels ocells" tots els dijous i divendres a les vuit del vespre fins que no s'alliberin els presos polítics.