En només deu dies, l'Anxova Milionària de l'Escala ha esgotat els mil dècims que tenia disponibles amb el número que coincideix amb el dia que el Girona va pujar a Primera. El número 40.617. Per felicitar la gesta de l'equip, l'administració de loteria també ha dedicat el seu aparador al Girona, vestint una figura gegant amb la samarreta blanc i vermella.

En poc més d'una setmana, l'administració de loteria número 1 de l'Escala, l’Anxova Milionària, ha esgotat els mil dècims que havia posat a la venda amb el número que coincideix amb la data de l'ascens a Primera del Girona Futbol Club. Es tracta del número 40.617, el 4 de juny del 2017. Els dècims corresponen al sorteig de Nadal. 

Amb l'objectiu de donar suport al club gironí, l'establiment també ha vestit a una figura de Lego gegant que té a l'aparador, en Woody de Toy Story, amb la samarreta blanca i vermella.

L'Anxova Milionària ja ha reservat 300 dècims més amb aquest número per al sorteig del 2018. No és la primera vegada que l'administració escalenca tria una efemèride futbolística: el 2008 ja va reservar les butlletes que coincidien amb la data de l'ascens del Girona a Segona Divisió, el dia 15 de juny.