'Personal Shopper', reconeguda a Cannes amb l'actriu Kristen Stewart, i el terror de 'Déjame salir', estrenes destacades d'aquesta setmana a la gran pantalla.

La tercera setmana de maig arriba amb pocs títols o més ben dit amb títols no massa promocionats. Una de les destacades de la setmana serà el film de terror 'Déjame salir', pel·lícula sorpresa doncs va costar poc menys de 5 milions de dòlars i ja porta recaptats més de 180 milions. L'argument gira entorn de Chris, un jove afroamericà, que visita la finca de la família adinerada de la seva xicota blanca. Al principi, se sorprèn del caràcter amable dels seus sogres, però a mesura que avança el cap de setmana, una sèrie d'inquietants descobriments li porten a conèixer una realitat que mai hauria imaginat. El seu repartiment no consta de grans estrelles cinematogràfiques però els amants de les sèries segur que reconeixeran a Alison Williams de Girls i Bradley Withford de el ala oeste.

L'altre gran estrena del cap de setmana serà 'El caso Sloane" amb Jessica Chastian de protagonista. Thriller política al més pur estil 'Micheal Clayton' o 'Syriana'.  Elizabeth Sloane té una reputació formidable en les altes esferes del món polític i empresarial. Coneguda per la seva astúcia i els seus èxits, sempre ha fet el que fos necessari per guanyar. Però quan s'enfronta a l'oponent més poderós de la seva carrera, s'adona que la victòria pot tenir un preu massa alt.

El francès Olivier Assayas, torna a treballar amb l'actriu Kristen Stewart a 'Personal Shopper' un drama fantàstic amb el món de la moda de transfons que li va fer guanyar el guardó a millor director al Festival de Cannes 2016.Kristen Stewart es posa a la pell d'una nord-americana resident a París que aconsegueix un curiós treball: encarregar-se de l'armari d'una 'celebrity'. Feina que no li agrada però li permet pagar-se la seva estada a la capital francesa mentre espera una manifestació de l'altre món del seu germà bessó desaparegut. Tot i això, a partir d'una espècie de revelació, comença a rebre estranys missatges al mòbil. 

{{ tall -- personal }}