L'alcalde de l'Escala reivindica davant el conseller de salut la necessitat d'ampliar el CAP. El conseller Comín veu amb bons ulls el projecte, que podria materialitzar-se d'aquí a un o dos anys.

El conseller de salut de la Generalitat, Antoni Comín, va visitar ahir diferents punts de les comarques gironines. Entre ells l'Hospital de Figueres, on va assistir a un dinar - reunió amb els membres del Patronat de la Fundació Salut Empordà. Reunió on hi van assistir el gerent de l'Hospital de Figueres i de la Fundació Salut Empordà, el director dels SErveis Territorials de Salut a Girona, la directora del CAP de l'Escala i l'alcalde, Víctor Puga.

A banda dels temes d'àmbit més general, es va poder comentar la situació del CAP de l'Escala i la necessitat d'ampliació per poder atendre la població a la que dóna servei.

A hores d'ara no hi ha ni pressupost ni calendari compromesos per a fer realitat aquesta ampliació. De tota manera, Víctor Puga avança la hipòtesis que pugui concretar-se entre l'any vinent i l'altre.