Aquest matí un grup d'empresaris turístics del sector privat de l'Escala han participat en una reunió de treball per definir les accions prioritàries que cal dur a terme per a millorar l'oferta turística del municipi. La sessió formava part de la segona fase del pla director de turisme, la que correspon a l'estratègia.

El pla director de turisme que ha impulsat l'Ajuntament de l'Escala està avançant i ja ha assolit la segona fase, la de la planificació de l'estratègia. Aquest matí, a l'oficina de turisme de la plaça de les escoles, s'ha dut a terme una reunió de treball amb empresaris turístics del sector privat per a definir les accions prioritàries. 

Tancada aquesta segona fase encara en quedarà una tercera, la de les aplicacions pràctiques per a millorar el model turístic de l'Escala. Es preveu que el pla estigui acabat al mes de juny, però no es començarà a aplicar fins a la tardor vinent.

Aquest pla director de turisme ha de servir de full de ruta per redirigir l'estratègia de l'Escala, tant pel que fa a la promoció com en la planificació turística, amb l'objectiu de millorar els resultats.