Setmana tranquil·la de títols, de les vuit estrenes les més destacades són 'John Wick: Pacto de sangre' amb l'actor Keanu Reeves i la francesa 'A fondo' una comèdia per a tots els públics. 

La setmana santa ha deixat molt bons números a taquilla, sobretot amb la nova entrega de 'Fast and Furious' que amb un cap de setmana ha batut tots els números de recaptació superant i de llarga a 'La bella y la bestia' o 'Star wars'. Aquesta setmana pocs canvis hi haurà dins els rànquings, ja que les estrenes que arriben no són rivals per la família de Dominic Toretto.

La més destacada 'John Wick: Pacto de Sangre' segona entrega de la saga que va començar l'any 2014 sota el títol 'John Wick' protagonitzada per Keanu Reeves. John Wick, l'impecable assassí que buscava venjar la mort de la seva dona a la primera entrega es veurà obligat a abandonar el seu descans per ajudar a un ex soci amb qui va fer un pacte de sang. Wick portarà les bales i les arts marcials a Roma on s'enfrontarà a uns sicaris molt perillosos que volen ocupar els llocs més alts dins d'una organització de capos. Chad Stahelski repeteix a la direcció juntament amb l'actor Keanu Reeves qui encarna de nou el personatge central, s'incorporen a la saga Laurence Fishburne.

Aquest divendres també arriba 'Amar' possiblement una de les nominacions a direcció novell dels propers premis Goya. Després de set curtmetratges, Esteban Crespo, debuta amb el preu primer llarg 'Amar'. Un film on explica la precocitat i irresponsabilitat dels joves davant les relacions sexuals. Carlos i Laura són una parella que viuen la seva passió com si fos l'últim dia de la seva vida. Com que ningú els compren, decideixen furgar-se per abans han de fer front a moltes coses, els pares, la feina, els estudis... Fins i tot la seva pròpia passió que pot acabar separant-los. María Pedraza i Pol Monen donen vida a la parella protagonista, acompanyats per Natalia Tena, Nacho Fresneda i Gustavo Salmerón.

La comèdia francesa de la setmana és 'A fondo', escrita i dirigida per Nicolas Benamou. La família de Tom i Julia es disposa a passar uns dies de vacances lluny de París. Tom està molt il·lusionat per estrenar el seu nou cotxe un monovolum Medusa, vehicle intel·ligent que disposa de l'última tecnologia. Però pocs minuts després de començar el viatge l'electrònica del cotxe falla i tot queda bloquejat deixant a la família atrapada dins el cotxe que viatja a 130km/h amb el sistema de velocitat de creuer.

Aquesta setmana també hi ha animació, amb 'Los superheroes' film coproduït per Estats Units i Corea. Film senzill on l'amor, el dolent de torn i molt d'humor són els ingredients principals.Sam porta tota la vida enamorat de Sue, però no troba mai el moment per demanar-li matrimoni. El dia de Sant Valentí aprofitant que Sue, reportera de prestigi cobreix un acte molt important Sam amb ajuda dels seus amics li vol fer una gran sorpresa. Però l'arribada d'Oscar un malèfic robot estroncaran els plans del jove que haurà de convertir-se en superheroi per ajudar a tot el món.