La coproducció catalana 'Órbita 9', el més nou del director Daniel Espinosa i la versió cinematogràfica dels Power Rangers aquesta setmana a les sales de cinema.

De nou cap de setmana i amb ell les novetats cinematogràfiques, aquesta setmana molta ciència-ficció, una mica de cinema francès i cinema infantil. Una de les destacades de la setmana serà 'Power Rangers' sens dubte un rival duu per la taquillera 'La bella y la bestia' que continua líder a tots els rànquings del món del cinema. Ens introduïm al gènere de ciència-ficció per no deixar-lo durant tot el repàs al més destacat del setè art. Aquesta setmana arriba la coproducció catalana 'Órbita 9' un film futurista i romàntic, que està protagonitzat per Clara Lago, Álex González i Belen Rueda. Helena, porta tota la vida preparant-se per una missió de supervivència, els seus pares van sacrificar-se per oferir-li la millor vida en un planeta habitable com la Terra. Ella no n'és conscient, però forma part d'un assaig científic de gran envergadura. El seu destí canviarà quan l'Álex es creua a la seva vida i li fa descobrir una nova realitat totalment inimaginable per a ella. No obstant això, la història en la qual els dos s'embarquen posarà en risc un experiment de vital importància per a tota la humanitat.

El blockbuster d'aquest mes és 'Power Rangers' la versió cinematogràfica de la clàssica sèrie juvenil dels anys 90. Amb aquest film es busca rellançar una franquícia per aconseguir una saga de pel·lícules protagonitzades per aquests mítics superherois. Recordem que la formula ja va intentar aplicar-se l'any 95 amb la pel·lícula 'Power Rangers: La Pel·lícula' però la cosa no va acabar de quallar.En aquest film inici de les aventures, cinc joves estudiants descobreixen que tot el món està apunt de ser extingit degut a una amenaça alienígena. Escollits pel destí, els protagonistes descobriran, després d'adquirir uns poders sobrenaturals, que són els únics amb capacitat per salvar el planeta. Però per aconseguir-ho s'hauran de convertir en un equip i superar les seves diferències, i convertir-se així en els Power Rangers. Ells són cinc adolescents Jason el quarterback, el cervell Billy, l'ex reina de la popularitat Kimberly, el xulesc Zack i la solitària Trini.

I sense deixar la ciència-ficció però amb tocs de terror aquesta setmana arriba 'Life' (vida) de Daniel Espinosa amb un repartiment de luxe format per Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson i Ryan Reynolds. L’espai és un territori que dóna per a molt, la simple curiositat de l’humà per trobar noves espècies amb vida i tenir-hi un contacte supera qualsevol realitat. La trama  de Life gira entorn aquesta recerca de vida més enllà de la terra. Dins l’Estació Espacial Internacional,  sis astronautes estan a punt de realitzar un dels descobriments més importants de la història de la humanitat: trobar proves de la vida extraterrestre al planeta Mart. El que comença com un descobriment d’una criatura aparentment innocent, acaba posant en perill tota la humanitat, ja que posseeix més intel·ligència de l’esperada.

 {{ tall del que es podria esperar. life }}