L'assemblea local de l'ANC es va reunir ahir per reflexionar sobre les possibles línies a seguir de cares al referèndum de 2017. Entenent que encara no hi ha res clar s'estudien les alternatives per prendre la millor decisió.

Ahir a la tarda, l'ANC de l'Escala va organitzar una assemblea extraordinària oberta a tothom per difondre els documents que s'han de debatre el proper 29 d'abril a Sabadell on hi ha l'assemblea general de l'ANC. Durant la reunió el tema central va ser la proposta del full de ruta 2017 per garantir la celebració del referèndum, fins i tot en el cas d'inhabilitacions o intervenció de la Generalitat per part de l'Estat. 

La proposta de full de ruta es basa en dos principis. El primer passa per garantir la celebració del referèndum i  per reservar-se la possibilitat d'una declaració d'independència si el referèndum no es pogués celebrar perquè les forces de seguretat de l'Estat ho impedissin. S'obren tres escenaris, incertes i dificultats on cal tenir molt clar com actuar. 

 

Durant l'assemblea va sorgir un debat interessant i va arribar-se a la conclusió que des de l'ANC L'Escala s'ha de seguir el camí marcat per l'Assemblea general del proper 29 d'Abril.

Aquells que vulguin consultar els documents poden visitar el web  https://assemblea.cat/