Martí Guillem és l'entrevistat d'aquesta setmana al programa La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà. Lamenta la manca informació que l'oposició rep de l'equip de govern, a qui acusa de mentir en temes sensibles. Sobretot es centre amb temes relacionats amb la seguretat.

Convergència i Unió de l'Escala denuncia que l'equip de govern posa pals a les rodes perquè els partits de l'oposició accedeixin a tota la informació per poder treballar.

Es considera imprescindible per poder fiscalitzar i controlar l'acció de govern, tasques essencials de l'oposició.

Ho explicava el regidor Martí guillem a La Casa de la Vila de canal 10.

Entre Convergència i el govern sempre hi ha hagut retrets mutus en molts aspectes, entre ells el llenguatge que es fa servir als plens.

Guillem considera no no cal rebuscar si una sola paraula defineix el que es vol explicar.

Un dels temes on es considera que no s'informa amb dades reals és en el nombre de delictes que es produeixen a l'Escala.

Pel que fa a les obres de remodelació a diferents punts del municipi, Guillem pensa que no s'han tingut en compte totes les sensibilitats.

L'entrevista íntegre de La Casa de la Vila es pot veure en diferents re-emissions durant el cap de setmana a Canal 10 Empordà i també es pot visionar a www.canal10.cat.