Avui ha estat un dia de visites escolars als edificis municipals. D'una banda, els alumnes de P2 de la llar d'infants Ballmanetes han anat a conèixer els instruments a l'escola de música El Gavià. I, de l'altra, els estudiants de 3r de l'escola l'Esculapi han anat a fer una visita a l'ajuntament i a entrevistar-se amb l'alcalde.

Avui l'escola de música municipal El Gavià de l'Escala ha tingut uns alumnes molt especials. Aquest matí els nens i nenes de P2 de la llar d'infants Ballmanetes han fet una visita a l'escola per a conèixer i veure de prop els instruments i, també, per a poder-los tocar i jugar-hi una estona. Per a molts dels 37 nens que han fet l'excursió era la primera vegada que escoltaven o tocaven un instrument i l'activitat els ha agradat molt. 

Els petits han pogut escoltar de prop com sonen instruments tradicionals com el piano, la flauta dolça, la trompeta, la guitarra, la pandereta o el xilòfon.

Per a completar l'excursió, els nens i nenes han anat des de Can Masset fins a l'escola Empúries, que està situada a tocar, per conèixer el centre, ja que molts d'ells l'any que ve aniran a cursar-hi P3. I els que també han anat avui de visita han estat els alumnes de 3r de primària de l'escola l'Esculapi. Han fet una excursió a l'ajuntament en el marc del projecte que cada any es treballa a aquest curs escolar per conèixer el municipi de l'Escala.