Sopa de Cabra serà el cap de cartell del Festival Portalblau, 2017, que enguany arriba a la desena edició. Actuaran el divendres 28 de juliol a Empúries. Les entrades surten a la venda avui, a la pàgina web del festival. Costen 25 euros, 30 a taquilla.

El divendres 28 de juliol els mítics Sopa de Cabra actuaran a la desena edició del Festival Portalblau de l'Escala, el festival de música i art de la mediterrània. L'actuació serà a l'Àgora Grega del jaciment d'Empúries, un espai que ja l'any passat va acollir a Pablo Milanés i Rozalén. El concert s'emmarca en la gira de petit format "Sopa de Cabra tanca el cercle", prèvia a una aturada per començar a plantejar un nou treball. Els gironins presentaran un nou espectacle de grans èxits. I Portalblau ha estat un dels festivals escollits, dels pocs escenaris de la Costa Brava que acolliran el grup.

El concert començarà a les 22.30 h i serà a peu dret. Les entrades surten a la venda avui. 

El concert de Sopa de Cabra formarà part del cartell d’una edició molt especial del festival Portalblau que aquest any compleix el seu desè aniversari. A principis del mes de maig es donarà a conèixer la resta de la programació.

D’altra banda, l’Ajuntament de l’Escala acaba d’ajudicar la gestió del festival a l’empresa Link Produccions per a les tres properes edicions. Aquesta mesura té per objectiu consolidar l’oferta del festival i situar Portalblau com un dels principals esdeveniments musicals de l’estiu a la Costa Brava. Portalblau és el festival d’estiu de l’Escala que se celebra els mesos de juliol i agost, amb vocació mediterrània i obert a artistes de tot el món.