Aquest cap de setmana l'estrena en majúscules als cinemes és, sens dubte, l'última entrega de la trilogia Los juegos del hambre. En aquesta ocasió es tracta de la segona part de Sinsajo, en què el personatge de Jennifer Lawrence vol enderrocar el govern i alliberar els ciutadans de Panem.

Aquesta setmana arriba als cinemes la segona part d'una de les trilogies més taquilleres, Los juegos del hambre: Sinsajo. L'última entrega de la saga escrita per Suzanne Collins compta amb el mateix equip que ha convertit en èxit les altres pel·lícules. Encapçalat per la jove i famosíssima Jennifer Lawrence, la segona part de Sinsajo és el desenllaç final de la història dels jocs de la fam. Aquí, Katniss Everdeen s'adona que no només està en joc la seva supervivència, sinó també el futur de Panem. Per això emprèn la missió d'alliberar els ciutadans de la ciutat i eliminar al president.Isabel Coixet torna a la direcció amb la pel·lícula Nadie quiere la noche. Protagonitzada per un repartiment de luxe,  amb noms de l'altura de Juliette Binoche, Rinko Kikuchi i Gabriel Byrne, el film narra la història d'una dona de l'alta societat americana, que el 1908 es planteja la quimera de descobrir el Pol Nord. Anant en contra de tot i tothom, la protagonista emprèn l'arriscada aventura acompanyada d'un expert explorador i dos esquimals.

L'última estrena destacada de la setmana és la pel·lícula d'animació El Viaje de Arlo. Amb aquesta estrena Disney ja escalfa motors de cares a la vacances de Nadal. El Viaje de Arlo es remonta a l'era dels dinousares i la història parteix d'una pregunta: què hauria passat si l'asteroide que va canviar per sempre la vida a la Terra, hagués aconseguit esquivar el planeta i els dinosaures no s'haguessin extingit mai? La resposta és una història original i divertida sobre Arlo, un alegre dinosaure, que després de patir un fet traumàtic emprèn un viatge amb un company inesperat, un nen humà.