El cap de setmana de l'1 de maig el Club Nàutic ha acollit una nova edició de la fira d'embarcacions d'esbarjo. Se n'exposaven una quinzena, nou de les quals eren a l'aigua a punt perquè els visitants les provessin.

Embarcacions d'esbarjo amb motor interior, amb motor fora borda i novetats d'empreses com Beneteao, Fountaine Pajot Motor Yachts o Four Winns van ser exposades al Club Nàutic l'Escala de dijous a diumenge passat, en el marc d'una nova edició de la fira d'embarcacions noves. Una fira que s'havia deixat de fer fa uns anys i que enguany ha reprès l'empresa Nautivela i que té com una de les característiques principals el fet que els clients i futurs clients poden provar les embarcacions que s'exposen. De fet, nou de les quinze que s'exposaven estaven a l'aigua per a ser provades. Ramon Fàbregas, de l'empresa Nautivela:

Amb el Nautivela Days, un altre dels objectius que es persegueix és obrir el mar i la navegació a tot tipus de públics:

Des del Club Nàutic es dóna totes les facilitats a l'empresa Nautivela per celebrar aquest esdeveniment a les instal·lacions de l'Escala. Rai Roca, gerent del Club Nàutic l'Escala: