Publicitat
Publicitat

El Camp dels Pilans serà el centre de la revetlla de Sant Joan

Un any més, el barri del Camp dels Pilans serà el centre neuràlgic de la revetlla de Sant Joan a l'Escala. L'arribada de la Flama del Canigó i l'encesa de la foguera acompanyaran la nit més màgica de l'any. L'endemà, un dinar popular completarà la festa. 

L'Associació de Veïns del Camp dels Pilans i les Corts organitzen un any més el gruix d'actes de la revetlla de Sant Joan a l'Escala. El  diumenge 23 de juny, a dos quarts de deu, serà el punt de trobada per l'arribada de la Flama del Canigó, un dels actes més simbòlics d'aquesta nit tan màgica. 

L'escalenc Josep Maria Cortal porta més d'una trentena d'anys acompanyant la ruta de la Flama del Canigó des de l'entrada per la Catalunya Nord fins al seu pas pels pobles de l'Alt Empordà. 

La flama encendrà la gran foguera que cada any  prepara l'associació. El foc de Sant Joan, amb tot el simbolisme al voltant del sol i l'arribada del solstici d'estiu acompanyarà una nit de ball amb el conjunt Pa d'Àngel. Una nit on tampoc faltarà el servei de bar, la coca i el cava.   

L'endemà la festa es completarà amb un dinar popular a la pineda del costat del Centre Cívic del Camp dels Pilans. Es pot fer reserva prèvia de tiquets fins avui mateix, trucant al 633 273 609, a un preu de 18 € per a adults i 10 € per a nens. Els tiquets es podran recollir aquesta tarda, de 18 h a 20 h a les instal·lacions del Centre Cívic.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar