Publicitat
Publicitat

Dracs, Foc i Clans a la pantalla petita

La Casa Targaryen torna a la pantalla dos anys després del final de la primera entrega. Ho fa amb una guerra civil oberta i amb dos hereus al tron de ferro. Detonantes, Clanes i Desconectados seran altres opcions per escollir aquesta setmana.

La setmana arrancava amb molta temperatura i és que després de dos anys d'espera dilluns s'estrenava a Max la segona temporada de 'La casa del drac', la preqüela de Joc de Trons. La producció entra en matèria després d'una primera part més lenta per presentar a tots els personatges. La guerra civil entre els Targaryen ha començat, per un costat els seguidors de Rhaenyra i per l'altre els partidaris d'Alicent i el seu hereu. Una guerra pel tron de ferro i on la clau seran els dracs.

Escena del primer capítol de 'House of the Dragon' (Max) · La princesa Rhaenyra i els seus fills

Un altre de les destacades de la setmana és 'Clanes' sèrie espanyola, una de les cridades a ser un dels èxits del mes. Els ingredients bàsics els té: trama, thriller, romanticisme, història de proximitat i una parella atractiva de protagonistes. Ana, una advocada de Madrid, arriba a un petit poble gallec per començar una nova vida. La seva presència alerta als locals i també als narcotraficants de la zona. La gent té raó, Ana està allà per un tema familiar del passat aviat s'aproparà a Daniel, el fill d'un poderós narco gallec.

Clara Lago i Tamar Novas, protagonistes de 'Clanes' (Netflix)

A Netflix també hi desembarca l'actriu Jessica Alba amb 'Detonantes'. Després d'una pausa artística, l'americana de 43 anys torna amb una cinta d'acció on es converteix en una militar que buscarà venjança per la mort del seu pare.

 I Filmin presenta 'Desconectados' la sèrie sueca que va enamorar al públic del Festival Canneseries. Una producció fàcil de veure, amb tan sols sis capítols de vint minuts. Una terapeuta de parelles,  pot veure el futur sentimental dels seus pacients només tocant-los el pit. Sense voler toca el cor del seu company d'oficina i es veu a ella a l'altar amb ell.   



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar