Publicitat
Publicitat

El consell socioeducatiu passa revista al curs escolar

La reunió anual del Consell Socioeducatiu de l'Escala ha fet balanç del curs 2023-2024 i ha avançat que un any més l'Escala no comptarà amb cap Cicle Formatiu. L'arranjament de les voreres properes a l'Escola Empúries i el nou mòdul de l'IES El Pedró han completat les novetats exposades en aquesta reunió anual. 

El tram final del curs 2023-2024 és el marc per la reunió anual del Consell Socioeducatiu de l'Escala. Una trobada on hi han estat presents els equips directius de les escoles l'Esculapi i Empúries, l'IES El Pedró, l'Escola de Música del Gavià, Associacions Familiars d'Alumnes i representants de l'alumnat, Policia Local, Serveis Socials,  regidors de govern i oposició i l'alcalde Josep Bofill.  

A l'ordre del dia es passava balanç del curs escolar que està a punt d'acabar i es donaven a conèixer novetats pel curs vinent. Entre les més destacades  l'habilitació d'un nou mòdul amb 4 aules a l'IES El Pedró 

La creu és que un any més  l'Escala es quedarà sense ser seu d'un Cicle Formatiu de Grau Mitjà

Al llarg de la reunió van aparèixer temes com el de la millora de la calefacció a l'Escola Empúries, dificultats de transport escolar per alumnes allunyats dels centres i també qüestions de conflictivitat entre alumnes. Un altre de les novetats pel curs vinent serà l'arranjament de les voreres del carrer Sert, proper a l'Escola Empúries. 

A la trobada també es va saber que les preinscripcions i inscripcions pel curs vinent han completat els tràmits amb normalitat i no hi haurà novetats en el repartiment de places escolars.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar