Publicitat
Publicitat

Demà, Monòlegs per la diversitat

L'esbotzada programa un espectacle de monòlegs per reflexionar sobre les violències de gènere. Serà demà a la tarda, a La Riba i aniran a càrrec de Nus Cooperativa. Formen part del programa d'activitats "Celebra la Diversitat".

Amb el lema de "Monòlegs a plaça", La Riba viurà demà a la tarda un espectacle dins la programació del "Celebra la diversitat" que enguany, per primer cop, hem celebrat a l'Escala. Es va programar una xerrada el divendres 17 de maig amb motiu del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia i ara el que es vol amb aquest espectacle és fer reflexionar el públic sobre les violències de gènere que es donen a l'espai públic. 

L'espectacle començarà a les sis de la tarda, a La Riba i és obert a tothom.

El cicle "celebra la diversitat" tindrà encara una altra cita, el dia 28, últim divendres de juny, a la plaça de l'Ajuntament, amb l'acte institucional del Dia per a l'alliberament Lesbià, Gai, Transexual, Bisexual i Intersexual. Es llegirà el manifest del dia i es penjarà la bandera del col·lectiu LGTBIQ+ al balcó de l'Ajuntament.

En cas de mal temps, els monòlegs de demà es farien a la pèrgola de Plaça Catalunya i l'acte del dia 28 es passaria a la sala d'actes de l'Ajuntament.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar