Publicitat
Publicitat

Molt seguiment del Carnaval d'estiu

Nou carrosses participen en un Carnaval d'estiu de l'Escala que ha tingut molt seguiment  durant tot el recorregut. Des de la Comissió de Carnaval es dona la proposta per consolidada.

Centenars de persones van seguir les evolucions d'una nova edició del Carnaval d'Estiu de l'Escala. La rua tenia la sortida a la Plaça de l'Univers i resseguia el Passeig marítim, el Passeig Lluís Albert, el Port d'en Perris, per acabar a La Platja.

Hi van participar un total de nou colles. Tot i que és una edició d'estiu pensada per les colles locals també desfilava la colla de Pals.

El Carnaval d'estiu, a més d'enfortir l'oferta cultural prèvia al fort de la temporada, serveix perquè les colles puguin lluir encara més les setmanes i mesos de feina que els representa fer les carrosses i comparses. Els elements lluminosos que hi afegeixen hi posen un punt especial d'espectacularitat.

Des de la Comissió de Carnaval es mostra satisfacció per l'acceptació del Carnaval d'estiu, una activitat que ja és a l'agenda de colles i de tots els escalencs.

Les colles acabaven a la Sala Polivalent amb el ball de disfresses a  càrrec del grup Els Perduts de Sant Esteve de les Roures. Tot seguit, actuava el DJ Sensation.  La festa coincidia amb el desè aniversari de la inauguració de la Sala polivalent.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar